De kinderen van de zondagsschool in Elsen hebben zondag 25 mei op een leuke manier afscheid genomen van hun juf Gerdien Eertink. Omdat het haar laatste les was, had Gerdien zelf een huifkar geregeld. In deze huifkar werden de kinderen en de schoolleiding richting schaapskooi op De Borkeld gereden. Bij de kooi in het natuurgebied werden ze opgewacht door schaapherder Jos. Hij kon de kinderen heel mooi vertellen over zijn kudde Drentse heideschapen en natuurlijk mochten de schapen door de kinderen worden aangeraakt en geaaid. Terug in Elsen had juf Gerdien voor alle kinderen als verrassing nog een heerlijke traktatie. Met deze traktatie kwam aan de leuke ochtend naar de schaapskudde een einde en tot besluit werd Gerdien nogmaals namens alle kinderen, hun ouders en leiding van de zondagsschool heel hartelijk bedankt voor haar  jarenlange inzet!

P1040424-3