Dauwtrappen met de herder en boswachter 

Afgelopen hemelvaartsdag 29 mei hebben natuurliefhebbers samen met de herder en de boswachter een vroege wandeling in het natuurgebied De Borkeld gemaakt. De wandelaars werden de meest unieke plekjes in dit gebied getoond. Tijdens de wandeling werd er verteld over het nut van de schapen voor het heidegebied en alle bijzonderheden zoals het ontstaan van De Borkeld en de flora en fauna in deze mooie omgeving.

De wandelaars werden om 06.30 uur bij de schaapskooi verwelkomd. Na het aanbieden van een kop koffie werd de wandeling gestart en bij terugkeer om 08.45 uur stond er een heerlijk ontbijt voor hen klaar in het onderkomen van de herder. Hier werd nog gezellig nagepraat en allen waren het er over eens dat dit voor herhaling vatbaar is.

Liefhebbers konden zich voor deze wandeling inschrijven. Helaas moesten er na de inschrijvingsdatum nog enkele belangstellenden worden teleurgesteld.

 

een wel verdiend ontbijt!

                                                                        GENIETEN VAN EEN WEL VERDIEND ONTBIJT!