Verkoop Wol en Wandelstokken

Wist u dat de wol van het Drents Heideschaap bijzonder geschikt is voor het maken van vilt produkten? De wol is dan ook erg populair bij viltkunstenaars en overige liefhebbers die het vilten als een leuke hobby ervaren. Voor al deze groepen heeft de stichting schaapskudde diverse kleurnuances onbewerkte wol in de verkoop.

De wol, afkomstig uit de eigen kudde Drentse heideschapen, wordt ter verkoop aangeboden bij de schaapskooi aan de Hochtweg. Wees er snel bij want de verkoop gaat snel, er zijn nog maar 40 35 vachten over.

Naast onbewerkte wol heeft de stichting mooie en goed afgewerkte natuurlijke wandelstokken in diverse maten in de aanbieding.

U kunt de wol en wandelstokken betalen en ophalen bij de kooi, maar we kunnen deze produkten eventueel ook verzenden. Heeft u interesse in wol en wandelstokken en wilt u inlichtingen over deze producten? Mail ons dan via info@schaapskuddehofvantwente.nl.

We staan ook op marktplaats:

Verkoop wol en wandelstokken

Verkoop wol en wandelstokken