Leegstaande boerenschuur gezocht voor aflammeren heideschapen

Leegstaande boerenschuur gezocht
De stichting Schaapskudde Hof van Twente is op zoek naar een leegstaande boerenschuur van minimaal 200 m2 voorzien van verlichting en leidingwater om de kudde van het voorjaar af te laten lammeren. In verband met vervoer liefst in de buurt van Markelo.

Andere jaren hebben we het altijd gedaan met onze eigen kooi, maar nu de kudde groeit is deze te klein geworden. Ook het gebrek aan elektriciteit en leidingwater is een probleem tijdens het lammeren. Deze periode duurt 6 tot 8 weken. In deze periode verwachten wij 125 lammeren. Leegstaande boerenschuur gezochtDe schuur willen we graag huren voor een periode van ca. 2 maanden (15 februari tot 15 april). Alle materialen nodig voor het aflammeren zijn bij ons aanwezig. De schuur wordt door ons voorzien van een stro dek en we plaatsen een aantal ruiven en lammerhokken. Na afloop wordt de schuur uiteraard door ons weer schoon opgeleverd.

Mocht u een schuur hebben, of er een weten, wilt u dan a.u.b. contact opnemen met Jos Duurland van de Stichting schaapskudde Hof van Twente via telefoonnummer 06-24877283, via de mail mag natuurlijk ook: info@schaapskuddehofvantwente.nl

Schaapskudde Hof van Twente,
Bezoekadres:
Schaapskooi Hochtweg (Borkeldweg)
Markelo