het eerste lammetje is geborenHiep hiep Hoera! Het eerste lammetje is geboren bij de schaapskudde Hof van Twente. Het ooitje zag vanmiddag om half een het levenslicht. De schapen stonden lekker buiten in het zonnetje en moeder dacht: lekker weer, waarom niet. Het lammetje drinkt goed en de moeder zorgt goed voor haar. Het is een prachtig bont lammetje van bijna 3 Kg. Een flinke tante dus!

Goed voorbeeld doet goed volgen, om half vier werd er een ram-lammetje geboren. Ook dit lammetje en moeder maken het goed. Het rammetje is donker gekleurd en weegt net iets meer dan 3 Kg. Ook dit is dus een fors lam!

We hebben ze apart gezet van de kudde, zodat moeder en kroost aan elkaar kunnen wennen. De moeders zijn verwend met wat lekkere brokjes. Dat hadden ze wel verdiend!

Het nieuws gaat snel rond. Maarkels nieuws heeft er  al een artikel aan gewijd.