KOM JIJ DE NIEUWE LAMMETJES VAN 2018 BEGROETEN Markelo – zondag 13 mei organiseert de stichting Schaapskudde Hof van Twente, in samenwerking met Staatsbosbeheer en IVN,  haar traditionele Lammetjesdag in het natuurgebied „De Borkeld” bij Markelo. Kom jij de nieuwe lammetjes van 2018 begroeten? In een gemoedelijke sfeer en onder het genot van een kop koffie of thee (vrije gift) en voor de kinderen uiteraard een lekker glas fris met wat lekkers, zal herder Jos, samen met Johan Traast van Stichting Go Twente, u graag bij de informatieboerderij n’ Witten ontvangen.

activiteiten:

pannenkoeken smullenWe bakken pannenkoeken en poffertjes van lokale ingrediënten. Er worden demonstraties spinnen van wol gegeven, en misschien spint de herder zelf ook nog even mee! Voor de kinderen zijn er een aantal leuke activiteiten. Ook zijn er aailammetjes aanwezig. Speciaal voor de moeders hebben wij een kleine attentie (zolang de voorraad strekt). Tip: Het nabij gelegen labyrint is ook te bezoeken!

adoptie van lammetjes:

Dadoptie lammetjee schaapskudde de mogelijkheid om een lammetje te adopteren. De kosten hiervan zijn slechts € 25,00 en het geld komt de schaapskudde rechtstreeks ten goede. Uiteraard krijgt u het certificaat (met foto van uw kind met het betreffende lammetje) direct mee naar huis. Er zijn naar verwachting zo’n 30 lammetjes voor adoptie beschikbaar.

De Lammetjesdag wordt gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur en is uiteraard gratis toegankelijk. De informatieboerderij is (rolstoelvriendelijk) te bereiken vanaf de parkeerplaats bij het Infoboerderij van Staatsbosbeheer, Borkeldweg 17, 7475 RV Markelo.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voorhanden

facebook logo