Drents Heideschaap

Vilt je eigen diervriendelijke schapenvacht met de wol van schaapskudde Hof van Twente. We beginnen de workshop vacht vilten met een kijkje bij de schapen. Daar zal Schaapsherder Jos Duurland wat vertellen over zijn bijzondere kudde.

workshop vacht vilten

workshop vacht vilten

Je leert samen met maximaal 6 deelnemers een prachtige duurzame vacht vilten. Voor het vilten van een vacht gebruik je water, zeep en spierkracht. Dulcie Grootoonk van www.Woellies.nl zal je persoonlijk de fijne kneepjes van het vachtvilten leren. Aan het einde van de dag ga je naar huis met je eigen diervriendelijk gevilte vacht. Een gevilte vacht is niet alleen mooi, dier en milieu vriendelijk maar kan ook nog eens op een wolwasprogramma in de wasmachine.

Kosten: €99,– inclusief koffie, thee, verzorgde lunch en een ivoor kleurige vacht die ter plekke kan worden uitgezocht. Voor donkere vachten wordt een meerprijs gerekend. Je mag ook je eigen vacht mee nemen, je krijgt dan €10,00 korting. Geef dit van te voren aan.

Let op: we werken buiten. Trek geschikte kleding aan en schoenen die nat/vies mogen worden.

Doe je mee?  Aanmelden is eenvoudig via de mail

Aanmelden via info@woellies.nl

Als er speciale wensen voor de lunch zijn (vegetarisch, glutenvrij etc) geef dat dan even door. We proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Wil jij met een groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen vacht vilten maar kun je niet op de genoemde data? Neem gerust contact op en dan bekijken we de mogelijkheden.