Afgelopen Evenementen

13 of 11 items

KOM JIJ DE NIEUWE LAMMETJES VAN 2018 BEGROETEN?

13 mei, 2018 10:00 am - 16.00 pm
KOM JIJ DE NIEUWE LAMMETJES VAN 2018 BEGROETEN

Markelo – zondag 13 mei organiseert de stichting Schaapskudde Hof van Twente, in samenwerking met Staatsbosbeheer en IVN,  haar traditionele Lammetjesdag in het natuurgebied „De Borkeld” bij Markelo. Kom jij de nieuwe lammetjes van 2018 begroeten? In een gemoedelijke sfeer en onder het genot van een kop koffie of thee (vrije gift) en voor de […]

Event Details

Workshop vacht vilten

1 oktober, 2017 10:00 am - 16:00 pm
gevilte Vacht Drents Heideschaap

Je leert samen met maximaal 6 deelnemers een prachtige duurzame vacht vilten. Voor het vilten van een vacht gebruik je water, zeep en spierkracht. Dulcie Grootoonk van www.Woellies.nl zal je persoonlijk de fijne kneepjes van het vachtvilten leren. Aan het einde van de dag ga je naar huis met je eigen diervriendelijk gevilte vacht. Een gevilte vacht is niet alleen mooi, dier en milieu vriendelijk maar kan ook nog eens op een wolwasprogramma in de wasmachine.

Event Details

mini koffieklets

30 april, 2017 10:30 am - 15:30 pm
mini koffieklets schaapskudde

De schaapskudde en herders zijn zondag 30 april bij de schaapskooi op de borkeld. Deze is eenvoudig en rolstoel vriendelijk te bereiken via de dagcamping, Borkeldweg 17 Markelo. Daar is ook voldoende parkeer gelegenheid aanwezig. De kudde en de lammetjes zijn er uiteraard ook.
Kom gezellig een kopje koffie (of limonade voor de kinderen) halen, de herders maken tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Event Details

Design & Realisatie Novim Media