(klik op het logo voor door linken naar de sponsor site)

Sponsoren

VRM: Het milieu is ons écht een zorg

Het assortiment van VRM omvat alle producten voor de milieumarkt. Bij uitstek geschikt voor iedere professional op het gebied van bodem en grondwaterbeheer. Het betreft hier leidingsystemen voor waterbeheer, energiewinning, grond- weg- en waterbouw of warmte- en koude opslag. Terreinen waar VRM weet waar het om gaat, al meer dan een eeuw lang!

  sponsoren

Misset Markelo en Misset metaalbescherming Markelo

De kernactiviteiten van Misset zijn stralenconserverenvan alle natlakken, schooperen en glasparelstralen. Het uitvoeren van onze werkzaamheden kan zowel in onze werkplaats te Markelo als op locatie, waar dan ook in Nederland. Schilders- en afwerkingsbedrijf Misset MarkeloB.V. neemt het stralen en coaten op locatie voor haar rekening. Misset Metaalbescherming B.V. neemt het stralen, conserveren, schooperen en glasparelstralen in de werkplaats te Markelo voor haar rekening. We besprekenalle mogelijkheden graag met u.

Tankstation Hoek

Tankstation: Even bij tanken bij u op de Hoek !

Alle Shell kwaliteitsbrandstoffen en LPG zijn op ruime opstelplaatsen voorhanden, tegen marktconforme prijzen! Bovendien spaart u Airmiles en kunt u sparen voor gratis autowassen in onze Roll-over machine bij het tankstation of uw auto laten wassen bij de buurman Car Wash Hof van Twente in de kettingwasstraat. In onze ruime shop treft u een keur aan autogebonden artikelen aan, en een rijk gevulde broodjeshoek met overheerlijke verrassingen. Ruime openingstijden van de pompen en de shop en een nachtautomaat zorgen ervoor dat u nooit zonder zit.

 krudersweda (2)

Administratieve ondersteuning
Samenstellen jaarrekeningen
Verzorgen loonadministratie
Fiscale werkzaamheden

sponsoren

hippische webshop

De hippische Webshop. Het betrouwbare adres voor alle benodigdheden voor Paard, hond, kat en schaap, maar ook voor ongedierte bestrijding en weideafrastering.  Speciale aktie: Tot 31-12-2014 gratis bezorgen binnen de gemeente Hof van Twente             

sponsoren

Jaap Bergman Kevers is een bedrijf, dat gespecialiseerd is in reparatie, renovatie en restauratie van VW-kevers. Jaap Bergman Kevers kan u daarvoor alle onderdelen leveren. Jaap Bergman Kevers staat garant voor vakmanschap door meer dan 30 jaar ervaring. Jaap wordt nu bijgestaan door zijn zoon Patick, die medefirmant in het bedrijf geworden is. Ook aan hem is uw volkswagen toevertrouwd.

Hessenheem

Buitencentrum Hessenheem is het hele jaar door geopend en biedt u de mogelijkheid in alle seizoenen op en top te genieten. Kijkt u gerust even rond. Mocht u nog iets meer willen weten, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, of beter nog; kom eens langs!

logo-vasters

 

 

 

VASTERS TIMMERWERK: TIMMERMAN IN MARKELO

Timmerman nodig voor uw huis, tuin of bedrijf? Aannemers en particulieren schakelen Vasters Timmerwerken in voor het zwaardere timmerwerk – zoals exterieur, kozijnen, funderingen en aanbouw – maar ook voor het fijnere timmerwerk in het interieur. Vasters Timmerwerken is een allround timmerbedrijf werkzaam in Markelo en omgeving. Van nieuwe kozijnen of dakramen plaatsen tot het maken van jarendertigstijl ensuitekasten: Vasters levert het.